•  
  •  
Τιμητική εκδήλωση για τον Χρήστο Χουρμά (Αυγ. 2008)

 Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΓΚΑΖ Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Vaillant στην Ελλάδα, αποφάσισε εφέτος να τιμήσει τον παλαιότερο εν ενεργεία αντιπρόσωπό της, τον κ. Χρήστο Χουρμά. Ο κύριος Χουρμάς είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στον Βόλο από το 1988, που σημαίνει ότι εκπροσωπεί την Vaillant τα τελευταία 20 χρόνια.
 
Ξεκίνησε να δουλεύει με τις συσκευές της Vaillant το 1978, μετά το πρώτο του σεμινάριο πάνω στα προϊόντα της Vaillant στο  Wupertal της Γερμανίας και συνεπώς αυτήν την χρονιά συμπληρώνει 30 και ως εγκαταστάτης των συσκευών Vaillant.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Θερμογκάζ στην Παλλήνη Αττικής το απόγευμα του Σαββάτου 23 Αυγούστου 2008. Την εταιρεία  Vaillant GmbH εκπροσώπησε η κα  Margit Haupenthal, υπεύθυνη εξαγωγών της Vaillant. Παρόντες ήταν αρκετοί απü τους παλαιότερους συνεργάτες της Θερμογκάζ, φίλοι του κ. Χουρμά και το προσωπικό της Θερμογκάζ.
Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του κ. Σωτήρη Κατσιμίχα, Διευθύνοντα Συμβούλου της Θερμογκάζ. Ο κος Κατσιμίχας μίλησε για την επιτυχημένη πορεία του κ. Χουρμ'α και του απέδωσε ενθύμια και δώρα ως ένδειξη αναγνώρισης για την συμβολή του στην προώθηση και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της Vaillant στην Ελλάδα. Τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κ. Χουρμάς βοήθησε ανιδιοτελώς πολλούς άλλους συνεργάτες της Vaillant, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τους παρευρισκομένους.

Η κα Haupenthal, στην ομιλία της, ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κο Χουρμά για την πολύχρονη συμβολή του και τον δεσμό του με την Vaillant και του απέδωσε τιμητική βραβείο με τις υπογραφές του κου Michael Kuebel, Διευθυντή Ανατολικής Ευρώπης, της κας Margit Haupenthal και του κου Σωτήρη Κατσιμίχα.
Ο κος Χουρμάς κατά την ομιλία του, έκανε μια αναδρομή στην συνεργασία του με την Θερμογκάζ και τα προϊόντα της Vaillant και ευχαρίστησε την Θερμογκάζ Α.Ε. και την Vaillant GmbH για την τιμή που του έκαναν.

Στα πλαίσια της ίδιας εκδήλωσης, ο κ. Κατσιμίχας απέδωσε ειδικά δώρα τόσο στην κα Margit Haupenthal, για την μεγάλη συνεισφορά της στην επιτυχία της Θερμογκάζ στην προώθηση των προϊόντων της Vaillant, όσο και στον κ. Κυριάκο Καστρίτη, υπάλληλο της Θερμογκάζ από το 2000, ο οποίος είναι πλέον ανεξάρτητος εγκαταστάτης. Ο εορτασμός συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μουσικό εστιατόριο της παραλιακής.