•  
  •  

Θερμικές κάμερες

Τα νέα συστήματα θερμικής απεικόνισης testo 875 και testo 881 είναι οι νέοι ήρωες της επαγγελματικής, βιομηχανικής και κτιριακής θερμογραφίας

Αναγνωρίστε δυσκολίες και αδύναμα σημεία στην κτιριακή θερμογραφία καθώς και στη βιομηχανική συντήρηση και την παρακολούθηση προϊόντων, τώρα ακόμη ταχύτερα με τα νέα συστήματα θερμικής απεικόνισης της Testo. Μπορείτε να διεξάγετε ελέγχους χωρίς καμία απολύτως ζημία σε υλικά και εξαρτήματα με τα συστήματα testo 875 καιtesto 881. Έτσι, είστε σε θέση να διακρίνετε τυχόν προβλήματα προτού εμφανιστεί βλάβη ή κίνδυνος πυρκαγιάς. Ενώ με άλλες μεθόδους θα έπρεπε να διακόψετε τις διαδικασίες παραγωγής ή να αποσυναρμολογήσετε την καλωδίωση ή τα δίκτυα σωληνώσεων, με τα συστήματα θερμικής απεικόνισης της Testo αρκεί μια ματιά. Με τα testo 875 και testo 881 παρακολουθείτε τις απώλειες ενέργειας στον τομέα της κτιριακής θερμογραφίας και βοηθάτε τους πελάτες σας να αποφύγουν υψηλά έξοδα θέρμανσης.

Με τους δύο αυτούς νέους ήρωες της Testo εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα στον τομέα της βιομηχανικής θερμογραφίας καθώς και της κτιριακής θερμογραφίας και διασφαλίζετε ένα περιβάλλον μεγαλύτερης ασφάλειας.
Οι νέοι ήρωες μπορούν να κάνουν όλα αυτά...

Ακόμη και οι μικρότερες διαφορές θερμοκρασίες μπορούν να εντοπιστούν με την ανάλυση υψηλής θερμοκρασίας των νέων συστημάτων θερμικής απεικόνισης της Testo. Εστιάζοντας στην εφαρμογή, οι ανταλλάξιμοι φακοί πολλαπλών χρήσεων διασφαλίζουν ότι είναι πάντοτε ορατό στην οθόνη της κάμερας το σωστό τμήμα της εικόνας. Η πρόσθετη ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα διευκολύνει σημαντικά την καταγραφή στοιχείων. Η παρουσίαση της επιφανειακής υγρασίας, για γρήγορο χωρικό εντοπισμό σημείων που ευνοούν τη ανάπτυξη μούχλας είναι μοναδική στον τομέα της κτιριακής θερμογραφίας.
Συστήματα θερμικής απεικόνισης της Testo για καθημερινή εφαρμογή σε εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα:
Παρέχουν ασφάλεια και προλαμβάνουν τις ζημίες!

Τα συστήματα θερμικής απεικόνισης της Testo ξεχωρίζουν, επειδή διαθέτουν:

1. Αναλύσεις με το επαγγελματικό λογισμικό
Το κατάλληλα διαρθρωμένο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό Η/Υ επιτρέπει την περιεκτική ανάλυση και αξιολόγηση των θερμογραφημάτων. Μπορείτε πλέον να επεξεργάζεστε, να αναλύετε και να καταγράφετε πολλές παράλληλες υπέρυθρες εικόνες σε μία αναφορά μαζί με τις αντίστοιχες πραγματικές τους εικόνες. Το επαγγελματικό λογισμικό περιλαμβάνεται στην παράδοση με όλα τα συστήματα θερμικής απεικόνισης της Testo.

2. Soft-Case για τα συστήματα θερμικής απεικόνισης
Μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια τα συστήματα θερμικής απεικόνισης στην πρακτική μαλακή θήκη. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε τη συσκευή στο χέρι ή να την φυλάσσετε στη βαλίτσα ανάμεσα στις μετρήσεις, αλλά μπορείτε να την κουβαλάτε εύκολα χρησιμοποιώντας το λουράκι ώμου - η καθημερινή εργασία γίνεται πιο ευέλικτη αφού είναι  ελεύθερα και τα δύο χέρια.

3. Ανταλλάξιμοι φακοί για περισσότερη ευελιξία
Ένας ευρυγώνιος φακός και ένας τηλεφακός επιτρέπουν την προσαρμογή στα διάφορα μεγέθη και στις διάφορες αποστάσεις των αντικειμένων μέτρησης. Ενώ ο τυπικός φακός 32° σας παρέχει μεγάλο τμήμα εικόνας, ο τηλεφακός 9° σας επιτρέπει να διακρίνετε περισσότερες λεπτομέρειες με το σύστημα θερμικής απεικόνισης της Testo, ακόμη και σε μεγαλύτερες
αποστάσεις. Οι ανταλλάξιμοι φακοί της Testo για μεμονωμένη θερμογραφία.

4. Διαισθητικό μενού
Η δυνατότητα λειτουργίας της συσκευής με ένα χέρι, με αυτόματη εστίαση και χειριστήριο 5 κατευθύνσεων, παρέχει γρήγορο και ακριβή περιορισμό πιθανής ζημίας και υποστηρίζει τη στοχευμένη συντήρηση.
Για τις επιτόπιες μετρήσεις σας, δημιουργείτε απλώς μια δομή αρχείου για το αντίστοιχο αντικείμενο μέτρησης απευθείας στο σύστημα θερμικής απεικόνισης. Έτσι, ελαχιστοποιείται ο διοικητικός φόρτος για το σχεδιασμό καθώς και η διαχείριση εικόνων, θέσεων μέτρησης και διαδρομών.