•  
  •  

Επίτοιχοι Λέβητες Συμβατικοί


​ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Σας γνωστοποιούμε, ότι από την 26η Σεπτεμβρίου 2015, σε εφαρμογή του Κανονισμού Οικολογικού Σχεδιασμού (ErP) της ΕΕ, δεν θα παράγονται πλέον μονάδες θέρμανσης συμβατικής τεχνολογίας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Ως εκ τούτου η εταιρεία μας, από σήμερα, διαθέτει 
μόνο λέβητες αερίου συμπύκνωσης (ecoTECecoCRAFT και auroCOMPACT) και λέβητες πετρελαίου συμπύκνωσης (icoVIT).

Επίτοιχοι Λέβητες

Η Vaillant παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα των επιτοίχιων λεβήτων: τη σειρά ΤΕC

Πρόκειται για σύγχρονους, σύμπακτους, επίτοιχους λέβητες αερίου που είναι κατάλληλοι τόσο για νεόδμητα όσο και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων κτιρίων. Σύμφωνα με τις παραδόσεις ποιότητάς μας και τελειότητας, αυτή η νέα σειρά των ποιοτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Γερμανία στον εργοστάσιο παραγωγής μας μέσα στην πόλη Remscheid, όπου ο Johann Vaillant  ίδρυσε την επιχείρηση πριν από περισσότερο από 130 έτη. Από τότε η Vaillant αναπτύσσει και βελτιώνει διαρκώς λύσεις θέρμανσης κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των πολύτιμων πελατών μας. Είναι ο σημαντικότερος στόχος μας να βελτιώσουμε με τις καινοτομίες μας την άνεσή σας μέσα στο σπίτι σας.

Η τεχνολογία της Vaillant εξασφαλίζει συγχρόνως την ασφάλειά σας και την βέλτιστη λειτουργικότητα.

Έξυπνος και ευέλικτος
Η τεχνολογία των επίτοιχων λεβήτων αερίου της Vaillant εγγυάται ευέλικτες λύσεις για όλες τις εφαρμογές και τους τύπους εγκαταστάσεων. Οι καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου είναι διαθέσιμες για τη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσεως. Οι επίτοιχοι λέβητες της Vaillant σας εισάγουν σε ένα νέο συναίσθημα που πηγάζει από την ποιοτική τεχνολογία θέρμανσης.
Ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις σχετικά με τη άνεση στη θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού.
Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε προηγούμενη εγκατάσταση ή τις ειδικές απαιτήσεις χώρου, αυτές οι συσκευές πάντα ταιριάζουν. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση μια άψογη εγκατάσταση θέρμανσης.
Επιπλέον, η ελκυστική γενική εντύπωση ενισχύεται  από το βραβευμένο σχέδιο των επίτοιχων συσκευών. Τελικά όμως θα σας ικανοποιήσει περισσότερο απ’ όλα αυτό που δεν μπορείτε να δείτε - το επίπεδο τεχνολογίας στο εσωτερικό.

Αναλυτικότερα: