•  
  •  

Επιδαπέδιοι Λέβητες Συμβατικοί

Επιδαπέδιοι ατμοσφαιρικοί λέβητες αερίου

Απλά οι καλύτεροι
Oι λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFT θέτουν πρότυπα, στα οποία μπορείτε απολύτως να βασίζεστε. Ο atmoVIT λειτουργεί με ένα μονοβάθμιο και atmoCRAFT με ένα διβάθμιο καυστήρα πλήρους προανάμιξης, ο οποίος εγγυάται μία αξιόπιστη καύση. Έτσι ο βαθμός απόδοσης βρίσκεται στο αξιοσημείωτο επίπεδο του 92%. 

Το μεγαλύτερο όνομα
Όπως όλα τα συστήματα της Vaillant, έτσι και οι λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFTπείθουν για την υψηλή ποιότητα των υλικών και της κατασκευής τους. Έτσι φροντίζουν επί παραδείγματι μέσω του χυτοσιδηρού τους τμήμα, που είναι ανθεκτικό σε οξείδωση, να ζεσταίνεστε γρήγορα και η ζέστη να παραμένει για πολύ ώρα. 

Ο βέλτιστος τρόπος για ανακαίνιση
Τώρα μπορείτε να κάνετε ένα ξεκάθαρο βήμα προς το μέλλον σε μία ανακαίνιση θέρμανσης ή σε μία καινούργια εγκατάσταση με τη νέα γενιά λεβήτων αερίου atmoVIT και atmoCRAFT. Η σειρά παρουσιάζει τη δοκιμασμένη τεχνολογία θέρμανσης αερίου της Vaillant με μία σύγχρονη σχεδίαση με παράλληλη εύκολη εγκατάσταση και χρήση.
Συνοψίζοντας: με τους νέους λέβητες αερίου atmoVIT και atmoCRAFT επενδύετε σε ένα έξυπνο σύστημα θέρμανσης και συγχρόνως σε διαρκή υψηλή ποιότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες συσκευών: